om muskel toning

Hvad er forskellen mellem at opbygge muskler og toning muskler? Muskeltræning handler om at øge muskel bulk og få større muskler . Når en muskel er tonet , på den anden side , er processen i at skabe ligevægt. Hvis musklerne ikke er motion , de falde. Toning er simpelthen at holde musklerne , du allerede har bygget i form , mens på samme tid faldende fedtdepoter

Identifikation


Er der virkelig en forskel mellem at løfte vægte for at opbygge muskler og løfte vægte for at tone muskler ? Ja . For bulk , foreslå vægtløftning fagfolk en større mængde af vægt løftes med færre gentagelser pr sæt . For toning , kan du reducere mængden af vægten løftes og øge antallet af gentagelser . Med andre ord , hvis du ønsker at tilføje løs vægt til din bicep du kan gøre otte krøller med fyrre pounds af vægt . At tone det bicep , men vil du løfte kun femogtyve pounds tolv gange .

Fordele


Den største fordel ved at holde tonet muskler har , er stofskiftet . Muskelmasse gør processen med stofskiftet mere effektiv , uanset om musklerne er rippet og svulmende eller bare pænt formet . Dem, som holder deres muskler tonet forbrænde fedt , selv når de ikke deltager i fedt-brænding aktiviteter . Mens muskel toning er nyttigt for æstetiske årsager , det , at det holder musklerne fra aftagende på grund af manglende brug , den virkelige fordel er , at jo længere du kan holde de pågældende muskler svulmende , er mindre intensitet kræves for at holde dem fra sagging .

Betydning


En af de vigtigste aspekter af muskel toning er den periode, hvor du rent faktisk ikke løfte vægten . Du har måske set vægtløftere i fitnesscentre hopper håndvægte op og ned så hurtigt som de overhovedet kan . Skabe en god muskel er det faktisk tilrådeligt at bremse den serie af reps . Den nyeste trend i muskel toning Strategien indebærer tøver et par sekunder mellem reps . Træk vægten op , og derefter sænke den , vent bare et par sekunder mere , end du normalt gør , og gøre noget andet gentagelse. Dette har den effekt af re-aktivering af musklen , før du bruger den igen og forbedrer processen med toning det .

Overvejelser


Muskel toning handler både om genopfyldning muskelmasse , mens faldende fedt . Af denne grund en primære hensyn i en toning program skal være fokus på ernæring . En fedtfattig kost er et must , men ud over at spise den rigtige mad er det også vigtigt , når du spiser . Spise en stor , sund morgenmad er bedre end springe det og hober sig op til frokost og middag . Undgå også at koffein og alkohol , når du forsøger at tone dine muskler .

Effects

Muskel toning er heller ikke kun om at løfte vægte , enten . Et sæt af muskler , at kvinder er særligt interesserede i toning , er bagdelen muskler. At tone dem muskler i ballerne det ikke træffe nogen vægte overhovedet. Du skal blot gøre nogle squats , når du finde et par gratis minutter . En nyligt stigende fokus på toning disse særlige muskler er at fremme fordelene ved at køre spurterne i stedet for jogging , baseret på den fysiske virkelighed, lys jogging ikke rigtig engagere disse muskler .

Misforståelser

I virkeligheden , de oplysninger, du får om muskel toning afhænger udelukkende af , hvem der stiller oplysningerne til rådighed . Nogle ressourcer endda gå så langt som til at hævde, at muskel toning er helt en misforståelse eller myte . En simpel søgning på internettet vil afsløre et væld af websteder, gendrive alle anprisninger om brug højere reps med lavere vægt som et middel mod toning muskler , insisterer på, at en sådan metode kan kun øge ens udholdenhed og har lidt at ingen indvirkning på de faktiske muskel gevinst eller tone .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.