muskel - bygning kosttilskud og sukkersyge

I en verden af sport , vil alle til at få større , stærkere og hurtigere . Vægtløftning og muskeltræning er de vigtigste måder at øge styrken og forbedre den atletiske område. Desværre alt for mange atleter misbrug steroider og andre kosttilskud, som kan have en direkte forbindelse til diabetes

Du skal bruge:
BOSUTowelSwiss bold

Statistik


Ifølge en undersøgelse . med " Pediatrics "(2005 ) , 12 procent af drengene og 8 procent af pigerne bruger en form for muskel supplement i et forsøg på at opbygge muskelmasse . I undersøgelsen adspurgte mere end 10. 000 unge voksne .

FDA 's rolle


The Food and Drug Administration regulerer ikke mange af kosttilskud på markedet. Fremstilling og distribution af kosttilskud er anderledes end mad og medicin regulering , med FDA kun træffer foranstaltninger, hvis der opstår problemer efter et supplement har ramt markedet. Leverandører og producenter er ansvarlige for et supplement sikkerhed op til dette punkt .

Anabolske steroider


Anabolske steroider hjælpe atleter genvinde udholdenhed og energi hurtigere , så atleten til at træne med vægte oftere . Stigningen er bemærkelsesværdigt , fordi atleten kan arbejde ud oftere og i længere perioder .

Side Effects


Anabolske steroider kan medføre øget risiko for hjertesygdomme, leverproblemer , akne og raseri . Steroider er ulovlige i disse sportsgrene som baseball og fodbold .

Korrelation til Diabetes

anabolske steroider og andre muskel kosttilskud kan øge risikoen for hjertesygdomme , som direkte vedrører diabetes . American Diabetes Association anslår , at to ud af tre personer med diabetes dør af hjertesygdomme eller slagtilfælde , hvilket gør muskel supplerer en risikabel legetøj at lege med .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.