hvordan man får en septum piercing

Selv de mest almindelige nasal piercinger er som regel gennem næsebor , mange mennesker vælger en piercing gennem septum . Septum er skillevæggen mellem næseborene og er lavet af brusk . Septum piercinger var meget populær blandt nogle indianske stammer . Tal med en piercing professionel om dine planer om at få en septum piercing , der skal sikre, at det er den rigtige piercing til dig
1 .
Vælg de smykker, du vil gerne bære når du får din septum piercing . En stor variation af smykker kan bæres med septum piercinger . Disse typer af piercing omfatter vægtstænger svarende til dem, båret med bro piercinger , små ringe med påsatte perler eller brosme-formede smykker , der er buet i begge ender for at forhindre smykker fra kommende løs .
2 .

Forbered dig på den smerte , du kan opleve , når du får en septum piercing . På grund af mængden af nerver i næsen , kan septum piercinger være meget smertefuldt alt efter personen og hans tolerance over for smerte . Healing tager normalt omkring tre måneder , selv om det kan tage et par uger , og kan være ledsaget af hævelse , mindre blødninger og smertefulde udspænding af brusk .
3 .
Lad piercer til barbere dine overlæben og området omkring næsen hvis det er nødvendigt . Hvis du har hår i næsen , kan din piercer også nødt til at trimme eller barbere det for at sikre, at det ikke griber ind i piercing . Prøv at rydde din næse af en blokering på grund af kulde eller allergi før de går til piercing for at undgå forlegenhed .
4 .
Sid så roligt som muligt i piercing stolen , mens piercer renser området på din septum , der vil blive gennemboret med antibakteriel sæbe eller desinfektionsmiddel . Den piercer kan markere det område , der skal gennemhulles med en midlertidig markør for at sørge for at han kan tydeligt se de steder , hvor piercing skal ind og ud .
5 .
Gør dig klar til det areal, der holdes på plads med en lille klemme . Klemmen skal anvende en lille mængde pres for at septum , der kan forsigtigt følelsesløs området, før det er piercet eller tillade piercer nemt følelsesløs området med en bedøvelse . Brug af klemmen vil også give piercer at indsætte nålen bruges til piercing let gennem pletter han tidligere har markeret til indsætning .

gode råd og advarsler


 • Professional piercing malkestalde vil ikke udføre piercinger på personer under indflydelse af alkohol eller ulovlige stoffer . Har du ikke en piercing udføres i alle piercing malkestald , hvor du kan se folk under indflydelse modtager piercinger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.