Hvor gammel skal man være for at have falske negle ?

kunstige negle kræve omfattende Care


Falske negle kræver ekstra omhu-også når du åbner soda dåser og opkald på telefonen . Hvis du støder eller krukke dine negle , kan de adskilt fra de naturlige negle . Dette skaber en varm enivironment for bakterier eller svampe til at vokse . Piger , der er for unge måske ikke har det niveau af ansvar kræves for at drage omsorg for kunstige negle .

Falske negle er let repareres


I 202C var der 739. 042 virksomheder i USA , der spillede sig af en manicurist . De fleste tilbyder walk -in -tjenester og kan nemt reparere beskadigede negle

Bottom Line


Nogle manicurevirksomhed gælder ikke kunstige negle til piger under 12 på grund af risikoen for svampeinfektion , der kan opstå , når negle er beskadiget . -Hvis din datter spiller basketball , for eksempel , ville kunstige negle ikke være praktisk . Andre manicurevirksomhed har kunder så unge som otte år og se vedligeholdelse af neglene som en forældremyndighed. De føler , at med regelmæssig vedligeholdelse , vil svampeinfektion ikke være et problem . Lade dine børn til at bære kunstige negle er en personlig beslutning , som bør være baseret på barnets modenhed og aktivitetsniveau .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.