de bedste indendørs produkter til garvning

Garvning udendørs i solen under farlige UV -stråler er usundt for huden . Faktisk kan det resultere i ældre udseende hud , solpletter , alder pletter , rynker og endda hudkræft . Problemet med at undgå UV- stråler og garvning er, at huden bliver bleg og kan faktisk se usundt. Nogle sollys er nødvendigt , men for meget-såsom nok sol til at få en tan-er skadeligt for huden . Løsningen på garvning udendørs i solen er indendørs garvning produkter , som giver en garvet og sund glød til huden uden at den skade, går sammen med for meget sol .

Clarins Self Tanning Instant Gel


Denne gel er en garvning produkt, der ikke efterlader striber , giver huden en naturlig bronze glød og er let at anvende . Det er relativt dyrt , der kører for omkring $ 35 for en lille beholder i 2010 , men det er billigere end professionel spray garvning tjenester , og det giver et naturligt look .

Jergens Natural Glow Revitalizing daglig fugtighedscreme


Den Jergens Natural Glow Produktet er en kombination af en indendørs garvning produkt og en fugtighedscreme , som hjælper med at forbedre udseendet og sundheden i huden . Det giver en gradvis resultater og anvendes på en daglig basis for at ændre farve . Det koster omkring $ 8 for den gennemsnitlige størrelse container , hvilket gør det en overkommelig pris . Det efterlader ikke striber af farve . Den ulempe med Jergens Natural Glow produkter for mange er , at de skal bruges dagligt for bedste resultat .

Banana Boat Sunless Garverforeninger


Der er et par Banana Boat garvning produkter til rådighed , som alle er en lotion og fugtighedscreme samt en UV-fri garver . De Banana Boat produkter har en behagelig kokosnød duft , der gør dem attraktive . De produkter giver gradvise resultater og efterlader en stribefri udseende . Prisen er omkring 8 dollars i 2010 .

Lancome Self Tanners


Lancome er et populært mærke af skønhedsprodukter. Mens de selv Garver giver en flot farve på huden og ser tan uden striber , den har en tung alkoholprocent og dufter stærkt af alkohol . Følsom hud typer kan have problemer med Lancome 's egen garvere . De Lancome produkter er omkring $ 30 for en 4- ounce container .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.