mandlig skønhedsbehandlinger

" metroseksuelle " er en fælles betegnelse for en mand, der sætter en ære i sit udseende . Længere begrænset , er mænd, der tager en aktiv rolle i at få skønhedsbehandlinger til at opretholde en ungdommelig , tiltrækkende udseende . Gennem faglig og derhjemme behandlinger , er mænd tager hår , hud , tænder og kropspleje til et helt nyt niveau .

Nails


Hold negle ser pæn og trim med en standard manicure . En manicure kan gøres enten med en professionel eller derhjemme . En grundlæggende manicure omfatter trimning , rengøring og polering af negle . Olie kan anvendes på neglen for at skabe en glat , skinnende udseende . For at udføre manicure derhjemme , bør et søm grooming kit købes . En god Sættet bør indeholde en negle klipper , et søm filer , en buffer , en kutikula pusher og en neglebørste . Hold negle og hænder rene ved at vaske dem flere gange i løbet af dagen med sæbe og vand .

Skin Care


Et sundt udseende begynder med sund hud . Brug en fugtighedscreme med solcreme er en effektiv måde at forhindre rynker og aldring . Tør hud er mest udbredt i vinteren . Forebygge tør hud ved at tage lunken brusere og begrænse bruseren tid til under 10 minutter. For de bedste resultater , vaske hænder , før der ansøges fugtgivende lotion . Håndcreme lige efter goldning , så huden kan bevare mest fugt . For at forhindre drym sprukne læber , ved hjælp af en læbe fugtighedscreme om morgenen og lige før sengetid hjælper . For dem , der lider med acne , er akne behandlinger til rådighed fra særlige kits eller gennem dermatologer .

Tænder Whitening og frisk ånde


Normal , dagligdags aktiviteter såsom at spise og drikke kan efterlade tænder mattere end ønsket . Tandblegning er en mulighed for mænd , der ønsker at gøre deres smil . Der er flere måder at blege tænder , med den billigste er en tandblegning tandpasta . Andre muligheder er hjemme kits eller behandling hos tandlægen kontor . Som mænd stræber efter hvidere tænder , er de også sigter efter frisk ånde . Hvide tænder og frisk ånde altid gøre et godt første indtryk . Selvom tandbørstning fastholder en god mundhygiejne ved hjælp af en mundskyl med til at rense dem område, tandbørster ikke kan nå . Tandtråd og børste tungen med til at rense de steder , hvor bakterier opbygge og forårsage dårlig ånde . Brug mundskyl blade munden renere og ånde lugter friskere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.