neglesalon behandlinger

Korrekt grooming vaner er vigtige for dit udseende og velbefindende . Det viser også folk , at du tager vare på dig selv og sætter en ære i dit udseende . Kvinder har ofte stolte af deres negle og bruge tid maleri og styrke dem . I stedet for bare male og arkivering dine negle , måske du er interesseret i nogle neglesalon behandlinger . Dette gælder især for særlige lejligheder eller bare når du vil føle dig forkælet .

French Manicure


En fransk manicure på de naturlige negle er elegant og tidløs . I denne søm stil , er spidserne af neglene malet hvid eller off-white . Sheer pink eller beige neglelak anvendes derefter på neglene . Denne behandling fungerer godt med korte eller lange negle . En fransk manicure behandling er populær til bryllupper så godt. Som en del af behandlingen , vil du modtage standard manicure behandling med neglebånd behandlinger og udformningen af neglene .

Gel overlejringer


Gel overlejringer er en behandling , der bruges over naturlige negle og er normalt sker i forbindelse med en regelmæssig manicure . Gel overlejringer føles naturligt , som er en del af appellen . Hertil kommer , overlays gel forhindre polish fra skår som strækker din manicure . Denne behandling indebærer neglen tekniker anvende gel overlay på neglene . Det er et tyndt lag , som skaber en skinnende og klar overflade . Polish , hvis det ønskes , anvendes på toppen af det .

Sport Pedicure


Hvis du har tendens til at være aktiv og lave vedligeholdelse , kan en sports- pedicure være en stor neglesalon behandling . Denne type pedicure er velegnet til kvinder , der tilbringer tid i vand eller dyrke sport . En typisk sports pedicure indebærer skæring , arkivering og polering af negle . Desuden er neglebånd trimmet , skubbet tilbage og dækket med neglebånd olie. Alle lotion og kutikula olier afrenses inden klar lak påføres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.