positive virkninger af indendørs garvning

I sommeren kyster er marmelade pakket med badegæster søger at nyde solen og få en god tan . Men når de koldere måneder rulle rundt , er det svært at hævde, at sommertiden glød . Et alternativ til at være ude i solen er ved hjælp af indendørs solarier til at skabe en endnu bronze , der vil holde dig søger frisk og sommer-klar hele året rundt .

et kontrolleret miljø


Formentlig den største positive effekt af indendørs garvning er at få en dosis af solskin i et kontrolleret miljø . Mens solens temperatur er ud af en persons kontrol , nøje reguleret solarier tilbyde en vifte af pære styrker til at hjælpe med at undgå solforbrændinger og sol forgiftning . Føderale lovgivning dikterer også tidsfrister for garvning kabiner , og man kan ikke tan mere end 20 minutter inden for en periode på 24 timer . Forordningerne fastsat minimere skader i huden og maksimere fordelene ved indendørs garvning , en garanti for , at vi ikke får fra solen.

Professionelle Information


Solarier drives af godkendte fagfolk , der ikke kan kun rådgive lånere af de bedste måde at opnå en tan , men kan også give detaljerede oplysninger om de bedste produkter til at bistå i processen . Mange saloner sælge garvning lotion , olier og fugtighedscremer i butikken for at støtte i garvningsproces. Ved at udnytte de produkter og informationer en salon tilbyder , er effekten en varig tan , der efterlader din hud med en varm glød , der varer gennem årstiderne .

fysiske og psykologiske virkninger


Mange mennesker hævder, at det at have en tan bare gør dem til at føle godt , hvilket resulterer i mere selvtillid og en positiv kropsbillede . Der er en stor grad af sandhed i dette, da indendørs solarier giver en sund dosis af D-vitamin Mens der ikke er recept til garvning , har læger været kendt for at tilskynde lysterapi for visse former for depression , specielt Seasonal Affective Disorder .

Sunless Tanning


En anden positiv virkning af indendørs garvning er at få den farve , uden at være udsat for UV- lys . Da der er iboende risiko for udsættelse for sol-især for visse hudtyper-dem , der brænder nemt kan drage fordel uhyre fra en UV-frie tan . Mange saloner tilbyder spray garvning , en kosmetisk procedure , hvor en bronze farvestof fremstillet af dihydroxyacetone ( DHA ) er retoucheret på huden . Denne komponent er en sund kulhydrat stof , der rent faktisk kan fodre huden og fremmer en jævn, streakless , tan-line-fri farve .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.