thai massage behandlinger

Massage terapi har spillet en stor rolle i asiatisk kultur . Dag , folk fra lande over hele verden opsøge steder , der specialiserer sig i thailandsk massage , aromaterapi og naturlægemidler behandlinger . Folk modtage disse behandlinger for at hjælpe helbrede anspændte muskler , lindre spændinger eller bare slappe af .

Traditionelle Massage


Den mest almindelige af alle thailandske massage behandlinger fokuserer på at lindre stress og spændinger ved at strække og arbejde forskellige trykpunkter . Dette er typisk kendt som en traditionel thailandsk massage , og massør udfører teknikken ved kun at bruge hendes hænder . Den praktiserende læge ikke bruge nogen olier eller cremer . Nogle mennesker får en traditionel thaimassage som en behagelig og lindrende oplevelse , mens andre forsøger at lette muskel pres .

ryg og skulder massage


Nogle thai-massage fokuserer på at lindre smerter fra en eksisterende skade samt forebyggelse af fremtidige stammer . Thai ryg og skulder massage bruge cremer eller olier , når masserer at frigive oplagret energi fra forskellige trykpunkter . Dette løsner op muskler og begynder at helbrede det skadede område .

Aromaterapi


Aromaterapi kombinerer traditionel massage behandlinger centreret om spænding eller smerte med duftende olier , der er sunde for huden . Duften af olierne hjælper en person slappe som hele hendes krop bliver masseret . Aromaterapi massage opstod i Europa, men thailandske massører har tilføjet teknik til deres repertoirer .

Massage og Herbal Komprimer


En urte komprimere er normalt indsættes i slutningen af en thailandsk massage . En urte komprimere omfatter anvendelse af et udvalg af økologiske thailandske urter siges at have helbredende egenskaber for huden . Naturlægemidler komprimere er beregnet til at udtrække de naturlige aromatiske olier i vores hud . Frigivelse af disse olier vil hjælpe løsne tæthed og knob og helbrede bud muskel .

Fodmassage

En thailandsk fodmassage er beregnet til folk, der er på deres fødder ofte og har ømhed i den del af kroppen eller benene . Det afslapper understregede muskel ved at finde og stimulere refleks point gennem foden og kalv . Naturlægemidler cremer bruges til at helbrede tørret eller beskadiget hud samt gøre fødder lugter godt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.