HoMedics udskiftning tips

Den HoMedics virksomhedens erklærede mission er at gøre dit hjem til et tilflugtssted , der er stress -fri og afslappende . Derfor , de gør en enorm mængde af produkter til personlig pleje designet til at forkæle forbrugerne . Produkttilgængelighed er på HoMedics hjemmeside, detailkæde butikker og på boutique hjemmesider . Mange af disse produkter har reservedele til rådighed . Men på grund af den store mængde af tilsvarende produkter distribueret af HoMedics , kan det være en udfordring at finde dem .

Websøgning


Det første sted at begynde din søgning er på internettet . HoMedics opretholder en webside på homedics. com /dele /. Der er flere måder at søge på denne side . Den første er efter produkt kategori. En kunde kan søge en af disse tre kategorier : løg , adaptere og diverse . En søgning kan også ske ved modelnummer . Modelnumre findes påtrykt eller påstemplet på bunden af produktet eller dets controller . Det er en fire-cifret tal. Da produkterne også distribueres af butikker og online butikker , ved hjælp af en søgemaskine er en anden strategi, der kan arbejde . Du skal blot sætte produktets navn , såsom HoMedics Aromaterapi Unit , i søgefeltet , og alle steder , der sælger dette produkt dukke op i resultaterne. Den HoMedics hjemmeside advarer om, at dens database ikke er fuldstændig , og antyder, at hvis det element , der søges efter findes ikke på HoMedics hjemmesiden , så kontakt HoMedics forbruger forbindelser ved telefonen .

HoMedics Consumer Relations


HoMedics forbruger forbindelser telefon Antallet IS1 -800-466-3342 . En HoMedics repræsentant vil hjælpe forbrugeren i at bestille den del hun er på udkig efter . Hvis du foretrækker det , kan man udfylde en formular på internettet findes på : . homedics. com /dele /kontakter

Out of The Box


Hvis ingen af disse søgninger er vellykket , så tænker ud af boksen . Brug lokale Internet klassificeret reklame som Craigslist . Andre lokale rubrikannoncer findes på det lokale klassificeres kun Giveaway papirer , lokal radio hjemmesider og lokale tv- stationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.