de anvendte produkter til eksfolierer huden

Eksfoliering er processen med at fjerne det yderste lag af døde hudceller fra dit ansigt og krop til at forny huden og gør det ud mere frisk , glat og strålende . De to hovedtyper af eksfoliering er mekaniske og kemiske . Hvilken metode fungerer bedst , afhænger af din huds behov og dit budget .

ansigt og krop Scrubs


Ansigtspleje og body scrubs er mekaniske peeling -produkter . De er hovedsageligt cremer og andre fugtgivende formler , der indeholder fintmalet op perler eller pulver , der blidt krat væk døde hud fra kroppen eller ansigt, når man gnider i fløden . Nogle ansigts -og body scrubs er mere barske end andre . Nogle bruger store bidder af materiale, som f. eks jord-up valnød skaller . Disse typer af krat er gode til touch hud som hærdet fødder , knæ og albuer , i stedet for dit ansigt , hvor huden er mere følsom . Du kan også købe facial krat specielt til acne-hud . Disse typer indeholder salicylsyre og benzol peroxid , i modsætning til de fleste andre scrubs , der indeholder mange hud blødgøringsmidler . Ansigts -og body scrubs er billige og kan købes på ethvert dagligvarebutik eller skønhed butik, der sælger skønhedsprodukter og toiletartikler .

Loofahs og skrubbere


Loofahs og andre organer skrubbere er også en form for mekanisk peeling -produkter . Loofahs , scrubbere og ansigts /body scrubs arbejde på en lignende måde , fordi de alle krat de døde hudceller væk i nogle mode . Luffa og skrubbere er simpelthen redskaber lavet af materiale, der anvendes til at skrubbe væk døde hudceller . Mange mennesker bruger en luffa under bruseren , når huden er våd og sæbe for at undgå irritation. The luffa fungerer som både en skummende og rensende redskab samt en peeling værktøj . Loofahs og skrubbere er billige , og du kan købe dem på ethvert dagligvarebutik eller skønhed butik, der sælger skønhedsprodukter og toiletartikler

Facial Peels


Facial skræl er et kemisk eksfoliering produkt . En facial skræl bruger kemikalier i dets bestanddele for at tilbyde alfa-hydroxy syrer og andre kemikalier , der fjerner døde hudceller , så ansigtshuden ser mere frisk og ung . Ansigtet skræl anvendes på huden og efterladt på et par minutter , derefter skylles væk med vand . Facial skræl er ikke altid anbefales til folk med følsom hud , og mens du kan købe kommercielle ansigtet skræl på noget bekvemmelighed butik eller skønhedssalon , vil du finde de mest effektive redskaber på specialiserede saloner og kurbade .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.