derhjemme spa retsmidler

Spa behandlinger kan være afslappende , luksuriøs og effektiv til en lang række af kosmetiske klager . Et tilbageslag er dog på bekostning af disse behandlinger . Home spa retsmidler , dog kan udføres mere overkommelig . Mange af ingredienserne til behandlinger kan findes i køkkenet og blandinger kan gøres hurtigt og nemt , når du har lyst til at behandle dig selv .

Apple og agurk Facial


Æbler indeholder elastin og kollagen , bidrage til at øge hudens glød og mindske rynker , mens agurker indeholder ascorbinsyre , kaffesyre og silica , som lindrer huden og reducere hævelser og hævelse . Blanding og bruge din egen æble og agurk ansigtsbehandling kan give dig glat , glødende hud og reducerer rødme og irritation .Blend kødet af en halv agurk , en æggehvide , en halv teskefuld citronsaft , en halv teskefuld limesaft , en tyk skive af æble og en håndfuld af mynteblade i en foodprocessor indtil glat , hvorefter der blandes i en dråbe kalk æterisk olie . Chill i 10 minutter, hvorefter et jævnt lag til dit rene ansigt og hals . Skyl grundigt med varmt vand efter 20 minutter og dup området tørt med et rent håndklæde .

Kaffe Body Scrub


Når der anvendes som en body scrub , kaffegrums have den virkning, stramning af huden og reducere forekomsten af cellulite samt hamskifte væk døde hudceller og giver off en forfriskende aroma .For at lave din egen kaffe krat , blandes 2 kopper groft malet kaffe bønner med en halv kop fint havsalt og 2 til 3 spsk massage olie . Gnid blandingen grundigt på din hud , koncentrere sig om ru områder , skylles med varmt vand og dup tør med et håndklæde .

Avocado Manicure /Pedicure Behandlingen


For at forberede dine hænder og fødder til en manicure eller pedicure , vil neglen tekniker ofte anvende en nærende hånd behandling eller maske . Avocadoer er en rig kilde til kalium og vitamin A , B , D og E , hvilket gør dem ideelle naturlige fugtighedscreme .Lav din egen avocado hånd og fodbehandling ved at blande en halv mosede avocado , en æggeblomme , 1 tsk honning , 1 tsk risklid og 10 dråber olie af Kæmpenatlys i en foodprocessor indtil det er jævnt blandet . Massage blandingen ind i din rene hænder og fødder og efterlader i blød i 20 minutter før skylning grundigt med lunkent vand og klappede de områder tørt med et håndklæde .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.