farver , der pair godt med en lyserød flisebelagt badeværelse

Nu hvor du endelig har refinished det meste af huset , er én ting stadig tilbage på din liste og det er remodellering den smukke lyserøde badeværelset , at du elsker , men din ægtefælle hader . Ingen problem. Hvis du ønsker at vælge farver , der passer godt sammen med pink og måske nedtone " prinsesse-y " farve til din ægtefælle , et par muligheder til rådighed .

Tan


Farven tan er en neutral farve ( en farve , der er af meget lav mætning , men der blander let med andre ) , at nedtoner enhver nuance , der kan være for streng. Tan går specielt godt med pink flise i form af et bruseforhæng , håndklæder eller endda en tan håndvask og toilet . Hvis du ønsker at peppe dine lyserøde badeværelse med noget andet end en monoton farve , skal du bruge multicolors med tan som base . Det gode ved tan er, at det er en jordfarve , men også kommer i flere nuancer . Blandet med andre farver , kan tan have en rød , gul eller flere af en orange skær på den.

Hvid


Lad os se det i øjnene , hvide går med noget , herunder pink flise i et badeværelse . Hvide er enkelt, nemt og lyser op i ethvert rum . Det er også en farve , der skaber rum , hvor mørkere farver minimere plads . Hvis badeværelset flise er en mørkere lyserød , hvid åbner op på området , giver det en mere rummelig udseende . Hvid er at korte farve , at de fleste mennesker begynder med , fordi det er nemt udskiftelige . Det er en anden mulighed , der har flere variationer i form af æggeskal og fløde , der er lige hvid som en base med en lidt farve anvendes . Sammen med tan , er hvid også en neutral farve .

Gray


Denne farve er forbundet med moodiness eller depression , fordi det er almindeligt brugt til at beskrive negative forhold , som en kedelig og grå dag . Men , grå er den ideelle farve til balance , at lyserød flise . Det tilføjes, at simple strejf af elegance , der er nødvendig for at nedtone munter pink . Gray er en anden neutral farve ( blander godt med andre farver ) , der kommer i flere nuancer fra den lyseste af grå til mellem grå , lige ned til en midnat grå .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.