former for massage medier

Massage er en behandling, teknik , der bruger forskellige typer af trit for terapeutisk effekt . Let tryk kan støtte i afslapning og fjernelse af toksiner . Fastere touch kan bidrage til at stimulere blodgennemstrømningen og lindre muskler . Dyb massage kan hjælpe med healing og lindre smerte . Massage kan også optage brugen af disse materialer som glatte , varme sten . Massage medier hjælpe med at holde massage bevægelser væske , der opretholder det terapeutiske og afslappende kvaliteter massage . Forskellige medier er egnet til forskellige former for massage .

Massage Oil


Dette er den mest almindelige massage medium terapeuter brug . Traditionelt er vegetabilske olier bruges til at fremme glide og glide i længere perioder , således at terapeuten for at bruge glatte kontrollerede bevægelser uden klemning eller trække i huden . De bedste sorter af massageolier ikke absorberer i huden hurtigt eller arbejdede i let , men er gratis på huden og ligner de samme kendetegn som hudens egen naturlige olier . Det er nemt kombineres med æteriske olier for at tilføje en aromaterapeutiske element til massage . Mange populære massage olier indeholder en bred vifte af naturlige ingredienser , der gavner huden , såsom antioxidanter som vitamin A , C og E , og vindruekerneekstrakt samt lipider og aminosyrer . De mest almindeligt forekommende sorter af olie , der anvendes ved massører omfatter sød mandelolie , vindruekerneolie , jojoba olie og solsikkeolie .

Massage Cream


Dette medium er velegnet til de klienter, der har brug for en dybere væv arbejde og kræver en tungere medium . Den tykke base giver længerevarende slip og svæve end lettere formuleringer . Det er også godt for kunder , der er olie-fobiske eller ikke kan lide fornemmelsen af olie på deres hud . Det kan være lettere at vaske end olie og efterlader en ikke-fedtet fornemmelse.

Massage Gel


Dette medium fungerer godt på dem med en masse naturlige olie i deres hud . Den fugter samtidig med slip og glide , og er bedst egnet til let massage teknikker , såsom manuel lymfedrænage . Det er beregnet til at blive siddende på huden , fordi det er arbejdet i løbet af massage , så ingen skylning eller frotté off er nødvendigt efter behandlingen .

Massage Lotion


Massage lotion er godt for små områder eller til hurtig behandling , da dens konsistens er lettere end olie eller creme . Lotion tendens til at absorbere ind i huden på sin egen eller meget hurtigt med anvendelsen af pres , så det er ikke velegnet til lange behandlinger eller hele kroppen massage. Den fugter , behøver ikke skylle eller frott¨¦ slukket , og efterlader huden blød og hydreret .

Massage Pulver

Dette medium er ikke almindeligt , men har en tradition for anvendelse i både ayurvedisk og zoneterapi . Pulvere er ikke absorberes , så de kan producere en langvarig glide med en glat , tør fornemmelse. Herbal pulver , som bukkehorn pulver , der bruges sammen med mere traditionelle pulver , såsom majsstivelse , hirse og arrowroot . Pulver er fantastisk til massage områder med stor risiko for olie eller sved , som hovedbunden og fødder . En masse pulver er nødvendig for at skabe resultater .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.