hvordan du ændrer garvning pærer

Hvis du kan lide at vise en mørk farve året rundt , og pæren på din Solariet er udløbet , kan du følge et par enkle trin for at udskifte det . Den sværeste del er at vide præcis, hvilken slags pære er nødvendig for din specifikke solariet. Når dette er etableret, er det en enkel proces for at fjerne den gamle pære og installere den nye . Snart vil du være på din måde at fastholde , at gyldne glød igen

Du skal bruge: .
Korrekt ny pære


1
Sluk solariet . og sikre, at pærer er cool . Fatte en pære i den ene ende og i midten , på samme tid. Drej pæren fjerdedel rotation og derefter forsigtigt trække pæren ud af holderen .

2 .
Undersøg gamle pære til at identificere den type ny pære du har brug for . Normalt er de oplysninger, trykt direkte på pæren . Med hensyn til UV- intensitet , der er mest Solariet løg 100 watt , men nogle varmere pærer producere en hurtigere , men mere overfladisk tan . Den 100- watts pærer ofte forekommer i solrør fra Sunquest , SunVision , Virtual Sun, og andre store solarium producenter . De twist i position ligesom fælles lysstofrør .
3 .
Find den originale brugsanvisning eller brugermanual , der fulgte med din solariet eller gamle pære , og henvise til det for detaljeret information. Tjek specielt til diagrammer på , hvordan du ændrer pære og information , der fortæller dig , hvad slags pære du har brug for præcis .
4 .

Undersøg, om pæren type F71 , F72 eller F73 . Gøre et besøg på din lokale isenkræmmer eller en hjem forbedring levering butik som Home Depot og købe den rigtige ny pære .

Du skal muligvis bruge en F59 lampe , hvis du ikke er helt sikker på , undersøge dine garvning seng til navnet på fabrikanten og kalder producenten for at finde ud eller slå op Deres Solariet brugsanvisningen på selskabets hjemmeside .
5 .
Sæt benene på enden af pære i hullerne placeret på fatningen . De fleste garvning pærer er " bi-pin , " hvilket betyder at de har to ben . Drej pæren en kvart omgang , så det er sikkert på plads . Tænd din solariet for at sikre alle pærer virker .

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruger din solariet hyppigt , bør du udskifte din pære startere årligt .
 • Overvej mulige sundhedsrisici forbundet med brugen af solarier . Risici omfatter svær solforbrændinger og smertefulde øjne betingelser eller grå stær , hvis du ikke på behørig vis beskytter dine øjne . Langsigtede effekter fra UV -stråling kan gøre din hud sårbare over for hudkræft . Ifølge Health Canada , foreslår yderligere videnskabelige beviser for, at UV- stråling svækker immunsystemet.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.