hvordan du får mest muligt ud af Sculptra injectables

Der er i øjeblikket mange muligheder for at forbedre udseendet af din hud . Især mindske fyldstoffer og injectables tegn på ældning . En sådan mulighed er Sculptra . Det er lavet af syntetisk poly-L- mælkesyre materiale . Sculptra er sprøjtet ind i huden , især i hule kinder og aldring øjne . Det tykkere huden og fylder op behandlingsområdet . Resultaterne er ikke permanent, men kan vare op til to år

Du skal bruge: .
solcreme
Pakis .


1 .

Få en liste af instruktioner fra lægen . Denne liste skal omfatte instruktioner før og efter Sculptra injektioner . Følge instruktionerne til punkt og prikke kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af Sculptra injectables .
2 .
Undgå solen. Selv en smule af den daglige eksponering er normalt fint med brug af et minimum SPF 30 solcreme , er det bedre at holde sig ude af solen så meget som muligt . Også dette , hjælper dig med at få mest muligt ud af Sculptra injectables uden at beskadige din hud .
3 .
Ice området regelmæssigt . Fordi få Sculptra injektioner ofte fører til hævelse , isning huden i det pågældende område vil hjælpe . Brug is to til tre gange om dagen i de første adskillige dage , eller indtil hævelsen forsvinder .

4 .
Massage injektionsstedet forsigtigt to eller tre gange om dagen . Ved at massere området , distribuere det materiale, og mindske risikoen for klumper i området . Fortsæt med at massere regime i en uge .

gode råd og advarsler


 • Hvis du oplever ekstrem smerte eller irritation i området , så kontakt straks en læge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.