hvordan man får den bedste Sculptra resultater

Sculptra fyldstoffer anvendes nu i USA til at forbedre udseendet af den aldrende øjne , hule kinder og hudfolder . Sculptra er et syntetisk poly-L- mælkesyre materiale . Når det er sprøjtet ind i ansigtet , det producerer en fortykkelse af huden . Det er ikke en permanent behandling , men resultaterne er langvarige , undertiden op til to år . De fuldstændige resultater er tydelig i løbet af 3-6 behandlinger . Resultaterne og længden af de fordele afhænger af personen og situationen
1 .
Ekstensivt forskning hudlæge eller plastikkirurg , som vil blive indsprøjte Sculptra . Find en læge , der har særlige og omfattende erfaring med Scupltra . Dette vil gøre det muligt at modtage de bedste Sculptra resultater .
2 .
Når du mødes med lægen , anmodning en liste over instruktioner til både før og efter Sculptra injektioner . Ikke blot vil have og følge vejledningen mindske risikoen for komplikationer , men det vil hjælpe dig til at modtage de bedste Sculptra resultater .

3 .
Anvend en ispose på ansigtet efter at have modtaget Sculptra injektioner . Læger råd til at anvende en ispose flere gange i løbet af dagen for de første par dage efter modtagelsen Sculptra til at reducere hævelser . Gør dette dagligt indtil hævelsen er reduceret .
4 .
Massér injektionsstedet til at distribuere materialet . Sagte massere området vil holde klumper i at blive vist . Massage det jævnligt , to eller tre gange om dagen , for omkring en uge.
5 .

Du kan genoptage normale aktiviteter straks . Dog er patienter rådes til at holde sig ude af solen.

gode råd og advarsler


 • Før proceduren , diskutere , hvordan mange behandlinger af Sculptra vil være forpligtet til at indhente de resultater, du ønsker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.