hvordan man kan erstatte en pære i en sol storm Solarium

Hvis du ejer din egen Solar Storm solariet , skal du muligvis til periodisk at ændre de løg , afhængigt af deres grad af anvendelse . Hvorvidt Solariet er til kommerciel eller privat brug , når løg begynder at bære ud , vil det tage brugeren meget længere tid at nå det samme niveau af garvning end en nyinstalleret pære . Afhængig af omfanget af anvendelsen , garvning pærer kan vare nogle få uger , eller et par år

Du skal bruge:
18 type F71 fuld Kropsbruning pærer
. 6 type F71 ansigt garvning pærer .
Skruetrækker .1 .
Bekræft at solariet er unplugged og helt afkølet . Hvis solariet skulle tænde , mens udskiftning af pærer , kan du lider af alvorlige forbrændinger . Fjern den store plastdæksel , som beskytter brugeren fra løg . Du kan bruge en skruetrækker til at tage ud den ramme, der holder plastik skjold . Start med den øverste pærer først, så du kan sidde på den nederste hylde og ændre pærer .
2 .
Udskift en pære på et tidspunkt , der arbejder fra højre til venstre . Hold pæren fast , med den ene hånd i nærheden hver ende af pære . Drej pæren kvart -vending , 90 grader , og du vil føle stikbenene klik . Pæren skal komme ud af solariet nemt . Sæt en ny pære i stikket . Juster tappene i slutningen af pære , så de glider let ind i stikket i begge ender . Drej pæren en kvart omgang for at låse det på plads . For Solar Storm Solariet , skal du bruge 12 udskiftning pærer til de lavere sengen , og seks almindelige pærer ( tre på hver side ) med seks ansigt-garvning pærer ( i midten ) til baldakin .
3 .

Sæt plast kroppen skjold og gentag processen på den nederste sæt pærer , der erstatter dem et ad gangen .

gode råd og advarsler


 • Hvis pæren ikke glider ud fra hver ende nemt , kan du prøve at dreje den den anden retning .
 • Sørg for at du optager den dato, du har ændret pærer . Dette vil hjælpe med at bestemme din brug satser og vil hjælpe dig med at beslutte , hvornår de skal bestille flere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.