hvordan man kan offentliggøre en frisørsalon bibliotek

En troværdig og kvalitet frisørsalon kan være svært at finde i din by , og hvis du har drevet et par hår saloner , eller du har et indgående kendskab til hårpleje industri , kan du hjælpe dit samfund ved at offentliggøre en frisørsalon bibliotek . Når indsamle oplysninger til den mappe , bør du overveje at inkludere kommentarer fra den regelmæssige kunder på salonerne , fordi du ønsker dine læsere at få en idé om hvad man kan forvente på et bestemt salon
1 .
Gå ud over salonens grundlæggende oplysninger . Nævn hvor længe salonen har været i erhvervslivet, nogle berømte stilarter, salonen er kendt for , nogle baggrundsoplysninger om ejeren og stylister , eventuelle karrieremuligheder på saloner , og hvordan du kan nå dem til aftaler. Hvis visse saloner har berømthed stylister , sætte dette i kataloget.
2 .
Medtag reklamer fra lokale skønhed levering butikker og kosmetologi skoler . Mødes med disse virksomheder i person og diskutere formålet med dit bibliotek . Tilbyde dem en rabat for reklame i dit bibliotek , og skrive nogle en-side profiler af virksomhedernes ejere .

3 .
Vedlæg en liste af årlige hår viser nær slutningen af bogen . Kontakt hår arrangørerne i din by og ud af byen og sige , at du gerne vil en rute kommende hår viser for de næste tre til fem år samt nogle oplysninger om de viser sig selv og historien om dem .

4 .
Oprette en web-baseret version af dit bibliotek . Få en professionel til at opbygge dit websted og bede ham om at inkludere nogle farverige grafiske designs , baggrundsinformation om dig selv , og en afdeling , hvor nye salon ejere kan sende dig oplysninger , der kan blive præsenteret i kataloget. Omfatter også billeder af nogle af de saloner "kunder på hjemmesiden .
5 .

Fremme dit bibliotek . Tag den trykte udgave af din mappe til skønhed levering butikker , kosmetologi skoler , hospitaler , universiteter og andre private virksomheder . Også oprette nogle flyers og efterlade dem i supermarkeder , caféer og kirker . I flyers , omtale din hjemmeside adresse , e-mail -adresse og en kort beskrivelse af biblioteket .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.