hvordan man kan sterilisere et hav svamp

Sea svampe har længe været brugt til badning og skrubbe . De gamle grækere , selv brugt dem til dette formål . Med den moderne præference for mere naturlige produkter , er havet svampe populære igen . Sea svampe naturligt ophobes mindre bakterier og skimmel end syntetiske duftstoffer , men som de gør vare lang tid, vil du sikkert gerne rense /sterilisere dem på et tidspunkt . Da de er så modstandsdygtige over for problemer med bakterier , kan du nu selv købe genanvendelige , miljøvenlige tamponer lavet med havet svamp materiale . Faktisk har kystnære bolig kvinder benyttet hav svampe på denne måde i århundreder . Sea svampe er allergivenlige , og da de er et naturprodukt , er fuldt biologisk nedbrydeligt

Du skal bruge: .
Enten : .
Skål.
Varmt vand .
Antibakteriel sæbe .

Bleach .
Eller : .
Cup .
Kogende vand eller kolloid sølv .
Par dråber tea tree olie .

1 spsk .
 cider eddike .
1 spsk .
 bagepulver .

Rengøring Sea Svamp til almindelig brug1 .
Vask dine havet svamp med antibakteriel sæbe . Selv om det er resistent over for bakterier , kan det ikke bekæmpe det helt uden lidt hjælp en gang imellem .
2 .
Sættetid din havet svamp i en mild blegemiddel løsning, hvis du føler, at det har brug for en god ren og du har haft det i lang tid .
3 .

Tør dine havet svamp i solen , hvis du kan . Hvis du holder din havet svamp tørre , når du ikke bruger det, vil det vare længere . Hvis du tør det i solen , vil de ultraviolette stråler også hjælpe med at holde bakterier i at vokse på overfladen .

Sterilisering Din Sea Svamp Tampon


1 .
Skyl dine havet svamp tamponer mellem bruger i løbet af din periode .
2 .
Sæt havet svamp tamponer i kogende vand i 60 sekunder eller lade den i blød i en kolloid sølv løsning at desinficere det .
3 .
Bland en opløsning af bagepulver og cider eddike med et par dråber tea tree olie . Sted afkølet desinficeres tamponer i blandingen trække .

gode råd og advarsler


 • Selv havet svampe er mere hygiejnisk end menneskeskabt svampe , de har tendens til at slide op hurtigere . En god måde at genoplive en gammel hav svamp er at lade det i blød i nogle kolde saltvand . Da havet svamp plejede at bo i havet , er koldt saltvand , naturligvis , dens naturlige miljø . Gennemvædning det som dette vil bringe din gamle sø svamp tilbage til livet .
 • Du vil sandsynligvis ikke brug for at være for hård ved din havet svamp , medmindre du bruger havet svamp tamponer . Dens naturlige anti-bakterielle egenskaber vil betyde , at for almindelige bruger , vil mild rengøring teknikker tilstrækkeligt , mens der forårsager mindst skade på din svamp .
 • Brug ikke din sø svamp til at gøre forskellige jobs . For eksempel , hvis du bruger en i køkkenet , skal du ikke bruge den samme i badeværelset . Selv om havet svampe er naturligt resistente over for bakterier , da de er porøse , og de gør afhente snavs . Du ønsker ikke at gnide indholdet af din beskidte ovn hele din hud !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.