kemiske farer forbundet med sprøjterum

Spray tan kabiner er et populært valg blandt mange mænd og kvinder som både en måde at tan og som et alternativ til . bagning i solen. Desværre , sprøjterum er ikke den bedste løsning heller. Din krop kan stadig blive udsat for skadelige kemikalier , mens i en spray tan kabine .

kemiske definition


Når du går ind i en spray tan kabine , er din krop sprøjtes med et kemisk for at give dig en garvet look . At kemiske , også kendt som den aktive ingrediens , kaldes dihydroxyacetone ( DHA ) . I en nøddeskal , reagerer DHA til aminosyrer i døde hudceller på din krop til at skabe det tan look . Det blegner som din krop skure dem døde hudceller . Det er derfor din kulør forsvinder i omkring en uge , fordi de døde hudceller bliver fjernet , når du bruser og gå om din daglige rutine .

Toksicitet


DHA betragtes som sikkert , når det påføres din hud. Den kemiske kun berører de døde hudceller , så det er ikke absorberet i huden . Men mens Food Drug Administration har godkendt DHA for hudkontakt , er den kemiske ikke godkendt til inhalation . Overvejer du er i stand til i mindst et par minutter , kan du indånde potentielt giftige kemikalier .

Farer


Hvis du har følsom hud , kan du have en højere sandsynlighed for at blive allergisk over for DHA . Hudallergi gerne , at der kaldes kontaktallergi ved Mayo Clinic . Dette indebærer , at din hud er irriteret eller udvikler et udslæt på grund af en kemisk irriterende , der kommer i kontakt med din hud . Et andet problem med DHA er til astmatikere . Fordi spray er fuld af DHA , er mængden af ilt i kabinen begrænset. Dette kan medføre hoste , svimmelhed og endda besvimelsesanfald .

Forholdsregler


Den sikreste løsning er at omfavne din hud tone , som det er . Men hvis du insisterer på en tan eller ensartet udseende til din hud tone , der er et par andre muligheder . Prøv at bruge en selvbruner- lotion . Hudkontakt er sikkert , og du vil ikke blive inhalere DHA i en lille plads. Du kan også blande en antydning af fundament med fugtighedscreme og ansøge om en fejlfri udseende med nogen af de farer . Endelig , hvis du bare ikke kan give op spray garvning , dække din næse og mund i processen for at undgå for stor indånding .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.