manual massage værktøjer til cellulite

Mange kvinder har kløftede , appelsinskal hud på deres lår og bagdel er kendt som cellulite , som kan være grimme og forårsage nød . Dannelsen af cellulite skyldes en række faktorer , såsom udsving i hormon niveauer og alder . Kost og motion kan bidrage til at mindske årsagerne til cellulite , men ved hjælp af manuelle massage værktøjer som luffer og ruller kan også have en gavnlig effekt på forekomsten af berørte hud .

Cellulite Massager


Den cellulite massager er en traditionel massage værktøj lavet af blødt gummi , der udgør en række af specielt formede knuder , der er designet til at arbejde sig dybt ind i huden. Det virker ved at stimulere cirkulation og forbedre blodgennemstrømningen til de ramte områder for at hjælpe med at reducere forekomsten af grimme rynker i huden forårsaget af cellulite . Massageapparatet har et håndtag til at sikre et sikkert greb og kan bruges i badet eller bruseren eller på våd hud eller tør med massageolie .

Magic eksfolieringshandsken


Baseret på princippet om en traditionel massage mitt , den magi peeling handske virker ved at eksfoliere huden og fjerner døde celler og forbedre tilførslen af ilt til de ramte områder . Cellulite består af lommer af fedt fanget under hudens overflade , der forårsager den særprægede dimpling effekt . Den prisbelønnede magi peeling skrubbehandske bidrager til at stimulere disse områder og sprede disse fede lommer , samt at udjævne dermis og epidermis til at forbedre hudens udseende . Modsætning til visse andre luffer , er det magiske peeling handske lavet af naturlige fibre , der gør det muligt at klæbe til huden og eksfolierer uden at ødelægge sarte hud væv .

Gummi Glas Cellulite Massager


En nyere opfindelse , gummi glas cellulite massageapparatet fungerer ved at oprette et vakuum , der trænger til de dybere lag af huden , forbedre blodgennemstrømningen til det underliggende væv . Lavet af klinisk testet medicinsk silikone , den kuppelformede gummi glas massager er kompakt og nem at bruge . At betjene, klemme massageapparatet fast i midten , inden det placeres på hovedet ned mod det ramte område og slippe . Manøvre massageapparatet over benene til at stimulere cirkulation og forbedre den generelle tilstand af huden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.