pedicure redskaber til mænd

Mens nogle pedicure skridt , såsom at anvende farvestrålende neglelak , kan ikke være menneske-venlige , andre er helt relevant, og kunne forlade dine fødder ser ud og have det godt. Hvis der giver eller modtager en mands pedicure , selv bekendt med nogle af de fælles værktøjer.

Foot Soak Tub


Ved brug af en mund sættetid badekar , du tillade den potentielt ru hud på modtagerens fødder til at blødgøre før tackle Den pedicure . Enten en fancy jetted option , eller en standard , ingen dikkedarer iblødsætning bad vil arbejde for at nå dette mål .

negleklipper


negleklipper giver dig mulighed for nemt at trimme nogle længde og begynde at forme modtagerens tånegle .

File


Efter en trim , skal du file kanterne af neglene for at give dem en glat og jævn overflade . Træ smergel bestyrelser er generelt at foretrække frem for metal -filer , da de bliver ru længere og giver mulighed for en mere jævn og smerte-fri arkivering proces .

Buffer


Den søm buffer benyttes til at udjævne søm top og spids . Redskaber af denne type kommer i mange former , men den mest almindelige er en svamp buffer , som har lav sandkorn raspning viklet en blød svamp , så du kan forme værktøjet til pedicure modtagerens tæer .

Cuticle Oil

Cuticle olie gør tendens til neglebåndet lettere . Ved at sprede olie på disse tå omgiver , kan du nemmere skubbe dem tilbage og klip dem . Vælg en alle naturlige neglebåndsolie , eller vælge i stedet for en syntetisk alternativ , der omfatter mindre smertelindring , der sikrer, at skubbe neglebånd ikke er en smertefuld proces .

Cuticle Stick

En neglebånd stick er forpligtet til at skubbe neglebåndene tilbage og opfriske neglen overfladen . Vælg en standard træ neglebånd pind i stedet for en metal alternativ . Ikke alene er disse træ muligheder blidere , men også er til engangsbrug , så du kan pitch dem efter hver brug .

Cuticle Trimmers

Cuticle trimmere giver dig mulighed for at skære væk ekstra hårstrået du løfter med din neglebånd stick . Clippers af denne type generelt ligner en petite Pincher og er ganske skarp til at gøre det nemt at neglebånd fjernes . Fordi disse metal neglebånd værktøjer ikke er til engangsbrug , skal du rense dem efter hver brug

pimpsten

Med en pimpsten , du kan skrabe væk ru hud , der har samlet sig på modtagerens fod , afslørende frisk , blød hud . Disse værktøjer er generelt lavet af naturlige pimpsten som denne ikke-syntetisk materiale er den helt rigtige konsistens for færdiggørelsen af denne opgave .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.