rynker og garvning

Efterhånden som du bliver ældre , din hud også bliver ældre og går gennem ændringer såsom rynker . Nogle mennesker udvikler rynker hurtigere end andre . De to årsager til hudens rynker er arvelighed og livsstil , eller natur og give næring . Der er ikke så meget du kan gøre ved den arvelige ændringer i din hud , men en masse der kan gøres om, hvordan du pleje din hud

Fakta


Det ultraviolette stråler fra solen og solarier er den vigtigste årsag til for tidlig ældning og rynker . Dette kaldes photoaging . Både UV -A og UV-B stråler skade din hud celler fører til rynker og andre hudproblemer . Sollys indeholder vitamin D og garvning kabiner ikke . Så mens de er begge skadelige for din hud , garvning boder kan forårsage mere skade .

Effects


Den sollys og solarier skader det protein, der giver form og elasticitet til huden . Din hud mister sin fleksibilitet , begynder at synke og rynker form . For meget sol giver også anledning til alt for meget iltning , som også kan føre til rynker . Mange unge mennesker tror, at eftersom de stadig er unge, vil garvning ikke påvirke dem i årevis . Dette er ikke tilfældet . Den yngre man er, når du starter garvning , den tidligere din hud vil udvikle rynker .

Forebyggelse


afholdenhed fra garvning er den bedste måde at undgå for tidlig ældning og rynker på huden . Nogle mennesker har svært ved at undgå solen og solarier , så iført en beskyttende solcreme beskytter dig en masse mere end iført ingenting . Den solcreme bør have en SPF 15 eller derover .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.