typer af laser -maskiner

Den første arbejdsdag laseren blev opfundet af Charles H. Townes og producerede en simpel enkelt bølgelængde af lys i 1960 . Laseren maskiner af den 21. århundrede bruges til mange forskellige formål med et udvalg af styrker og evner . Et laser maskine vil simpelthen læse stregkoder i et supermarked , mens en anden redder en persons liv , som det skiver væk en farlig tumor . Teknologi har givet samfund med stor laser maskiner , der bringer en anvendelse af positive og nyskabende skifte til mange menneskers liv .

Laser Hair Removal Maskiner


Forskellige typer af laser hårfjerning maskiner omfatter bl. a. maskiner , der kan bruges derhjemme såvel som professionelle bærbare maskiner . Vide , hvilken type laser maskine skal bruges til laser hårfjerning afhænger et par faktorer , som omfatter hår og hudtype . Den Nd : Yag , også kendt som neodym-dopede yttrium aluminium granat laser maskine bruges bedst på personer med mørkere hud farver og må ikke bruges på fint hår . Ruby Laser maskiner og Alexandrit laser hår remover maskinen skal bruges af personer med en bleg hud teint og finere hår . Personer med mørkere hud hud rådes til ikke at bruge enten laser maskine . Den Diode Laser maskiner er velegnet til white- flået enkeltpersoner , men personer med en mørkere teint kan også have en positiv effekt fra at bruge en diode laser maskine , men det er ikke garanteret.

lasergravering Maskiner


Nogle enkelte virksomheder , der fremstilling lasergravering maskiner omfatter Dell , Trust og e-Machines . Lasergravering maskiner bruges til at gravere numerics , breve , billeder og kunstneriske mønstre på et langt hurtigere tempo i forhold til gravering træ , metal , sten og plastprodukter i hånden efter gravering værktøjer . En professionel lasergravering maskine kan koste tusindvis , men disse højteknologiske maskiner kræver CAD eller lignende programmer , der skal kunne gennemføre en enkelt eller kompliceret design på få minutter .

Medicinsk Laser Maskiner


Laser maskiner, der anvendes inden for medicinsk industrien anvendes til flere forskellige sundhedsmæssige betingelser og kosmetiske årsager . Laser behandlinger anvendes til tatovering , hud skamplet og ar flytning , men laser maskiner er også brugt til kirurgiske formål . Refraktive laser maskiner bruges til refraktiv kirurgi , som er en operation proces , der ændrer kurven figurer af hornhinden ved hjælp af en Excimer laser maskine , der muliggør en individuel at se bedre og endda helt uden brug af briller eller kontaktlinser . Fraktioneret laser resurfacing maskiner anvendes i kosmetiske laser kirurgiske procedurer såsom krop og ansigt opstrammende samt hud resurfacing . Laser -maskiner bruges også under en operation som en stabil alternativ til skalpel kirurgiske værktøj .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.