hvordan man kan forebygge en akut subduralt hæmatom i sport

At dyrke sport skal være sjovt-og godt for dig . Husk på , imidlertid, at sikkerheden skal altid være en topprioritet . En akut subduralt hæmatom sker , når en skade i hovedet forårsager blødning mellem hjernen og væv , der adskiller det fra kraniet , der fører til en blodprop og neurologiske symptomer . Hvorvidt ridning en cykel , skøjteløb eller spille fodbold , er det vigtigt at tage de nødvendige skridt for at beskytte dit hoved . Eric Stiner , MD , administrerende Bosiddende i Neurokirurgisk på UCLA Medical Center , tilbyder nogle tips til at undgå alt fra mild hovedskader for traumatiske hjerneskader ( TBI ) .

Du skal bruge:
veludstyrede hjelm
. Behørigt fastspændt ubeskadiget hjelm .
Aktivitets- relevant hjelm .


1 .
Brug en hjelm . Dr. Stiner siger, at det er det vigtigste skridt du kan tage for at beskytte din Noggin når du dyrker sport af nogen art . " Jeg bemærker i nogle sportsgrene , hjelme er normen , men i andre er de ikke-selv når de burde være, " sagde han . "For eksempel , altid ishockey spillere brug af styrthjelm , men kun få tal skatere gøre , til trods for at tallet skatere ofte Skate lige så hurtigt , hoppe og spin , og tage andre risici . Deres hoveder ramte isen lige så hårdt som is-hockey spillerne gør, og de bør være iført hjelme . " Anytime er der en mulighed for kontakt ( f. eks fodbold ) , hurtig bevægelse ( f. eks cykling ) eller usikker fod ( f. eks enhver form for skøjteløb ) , bør du bære en hjelm . " Selv folk går til en rekreativ skate skal bære cykelhjelm , " siger han .
2 .
Bær en korrekt monteret og sikret hjelm . Mange mennesker bærer hjelme , men lad remmen løs eller usikrede helt . " Der er ingen mening i at bære en hjelm på alle , hvis det kommer til at komme ud som den person, der bærer det falder til jorden , " Dr. Stiner siger . Sørg for, at hjelmen passer korrekt og er sikkert. Har fagfolk på sportsudstyr butikker hjælpe med dette, og du kan også læse tips på nettet om korrekt montering hjelme .
3 .
Beskyt din familie . Sørg for, at dine dyrebare børn kender fra den tid, de kan klatre på en trehjulet cykel , der hjelme er obligatorisk , når man kører noget med hjul-også i din egen baghave . Også , at sætte en stærk eksempel ved altid at bære en hjelm , når det er relevant. Stiner siger, at når børnene ser deres forældre ikke efter hjelm reglen , er de mindre tilbøjelige til at tage reglen så alvorligt, når mor og far ikke er der.
4 .
Undgå direkte indflydelse til hovedet . Mens dette måske synes som en " no brainer ", husk at du kun har én hjerne og hjerne transplantation endnu ikke findes . Må ikke risikere en skade i hovedet at forsøge at score, touchdown eller mål .
5 .
Lær at guffe , rulle , ænder og tage konsekvenser med andre dele af kroppen . For eksempel , hit med din skulder-ikke dit hoved-når man spiller fodbold . Praksis rammer og faldende , når du ikke er på banen eller på isen , så rammer gulvet eller en anden person på en måde , der beskytter dit hoved bliver instinktive .

gode råd og advarsler


 • En stor tætsiddende hjelm kan tjene flere formål . Det er ikke altid nødvendigt at få en anderledes hjelm for hver aktivitet. For eksempel arbejder en cykel hjelm for de fleste typer af skøjteløb aktiviteter.
 • Tjek altid for synlige tegn på hjelmen skader , såsom revner , og udskift hjelmen , hvis du bemærker skade . En beskadiget hjelm vil ikke arbejde ordentligt eller absorbere stød godt .
 • Hvis du har ramt hovedet hårdt mens iført en hjelm , er det en god ide at udskifte hjelmen , selv om du kan # x2019 ; t se tegn på skader.
 • Denne artikel er kun til orientering og ikke erstatte eller repræsentere lægelig vurdering , diagnose eller behandling . Altid ringe til din læge , skal du gå til en skadestue eller ringe 911 til at søge lægelig behandling eller rådgivning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.