hvordan man behandler skizofreni med naturmedicin

En god måde at behandle skizofreni er med naturmedicin . Naturmedicin kan ikke helbrede skizofreni ( som ikke har nogen egentlige helbredelse ) , men kan bidrage til at forbedre tilstanden og og dens symptomer . Nedenfor er nogle af de mere effektive naturlige retsmidler for Skizofreni
1 .
Tag 10 gram fiskeolie i supplerende form dagligt . Fish Oil er en kilde til omega 3 fedtsyrer , som normalt viser sig at være mangelfuld hos patienter med skizofreni . Fish Oil tilskud har vist sig at hjælpe med at forbedre tilstanden af skizofreni, såvel som dens symptomer .
2 .
Take L-tryptophan i supplerende form dagligt . L-Tryptofan er en aminosyre , der er involveret i serotonin , en slags kemisk budbringer i hjernen . L-Tryptofan niveauer er som regel lav i disse med Skizofreni , som kan forårsage og forværre tilstanden og symptomerne .
3 .
Tag Borage i supplerende form dagligt . Hjulkrone indeholder GLA , som er en Omega 6 fedtsyre . Hjulkrone har vist sig at hjælpe med at lindre mange af de almindelige symptomer på skizofreni .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.