magnesium sulfat og gummi sygdom

Gum sygdom medfører hævelse og blødninger i tandkødet . Det kan også i sidste ende føre til vigende tandkød og tab af tænder . Magnesium sulfat er et af de næringsstoffer , der kan hjælpe i kampen mod paradentose

Fordele

Et Tidende Dental Research undersøgelse af over 4. 000 deltagere registreres færre problemer med tænderne i dem med gummi sygdom , som tog magnesium .

Ernæring

supplere din kost med mineraler kan hjælpe med at forhindre knogletab omkring tandkød , der opstår med gummi sygdom . Magnesium er et af de vigtige mineraler , som beskytter knoglerne .

Tillæg

Der er en række måder at tage magnesium sulfat til at hjælpe din krop med at bekæmpe gum sygdom. Det fås som et supplement i pille , som et lavement , og i intravenøs form .

Overvejelser

Som med eventuelle tillæg , allergisk reaktion er muligt med magnesium -sulfat . Det er heller ikke anbefales til gravide kvinder . Konsultere din læge, før du tager magnesium -sulfat .

interessant faktum

magnesium -sulfat er den vigtigste ingrediens i Epsom salte , som anvendes i badevandet for at lette muskelsmerter eller indtages som afføringsmiddel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.