hvad er orientalsk massage Body Wash ?

Selv om det kan lyde vovet , en orientalsk massage og Body Wash er en terapeutisk , afslappende behandling betød at forlade huden sund og blød . Det organ vask typisk finder sted i et brusebad , på en briks eller i et badekar eller jacuzzi . De to procedurer, der normalt vare mellem 90 og 120 minutter

Du skal bruge: .
Stor tube sok
Ris.
Lavendel æterisk olie .
Pebermynte æterisk olie .
Eucalyptus æterisk olie .
Kamille æterisk olie .

Pre-Body-Wash Oriental Massage

En orientalsk stil massage er en full body procedure , der fokuserer på at lægge pres på akupressur kroppen peger på hjælpe med at lindre stress og frigivelse spændinger i kroppen .

Bruser Body Wash

Hvis du ikke er tryg bliver nøgen , bære en badedragt eller undertøj i bruseren , hvor der vil være en bænk eller skammel , som at sidde . En massage terapeut vil stå bag dig og massage en hud-blødgørende Body Wash ind i din ryg, skulder , nakke , arme og ben , derefter bruge håndbruseren til at skylle kroppen afvaskes dig .

Massage Tabel Body Wash

Som du ligger på maven , en massage terapeut vil massage en hud-blødgørende Body Wash ind i din ryg , skuldre , nakke , arme og ben . Hun vil have et bassin fyldt med varmt vand og vaskeklude i nærheden , så når hun er færdig hun kan bruge dem til at tørre og rense din krop .

badekar eller jacuzzi Body Wash

Vandet i badekarret eller jacuzzi er normalt behandles med olier for at gøre din hud føles glat . Massage terapeut vil bede dig om at læne sig frem eller sidde til siden , så begynde at administrere den samme procedure som i de andre typer af behandlinger . Når kroppen vaskes massage er afsluttet , vil hun skylles dig ud med en bruser hoved eller rene vaskeklude .

Efter Body Wash

Tilbage til massagebriksen og ligge med billedsiden nedad . Massage terapeut vil håndklæde-tørre dig og anvende lotion på huden . Når dette er fuldført, din massage behandlingen er slut.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.