papaya & kolesterol

Ifølge folklore , kaldet Christopher Columbus papaya "frugt af englene . " Papaya er en af de sundeste frugter til at spise for at bekæmpe kolesterol . Ifølge det amerikanske landbrugsministerium ( USDA ) spise 03:58 portioner af frugt hver dag er afgørende for at bevare et godt helbred Hvis du vil vælge en frugt , vælger at spise en papaya sammen med en afbalanceret kost for at holde dit kolesteroltal i skak

Beskrivelse

Det papaya er en pæreformet , gylden gul frugt , der smager sødt og tærte . Kødet fra en papaya er en dyb orange farve med enten gul eller lyserød farve . Papaya er rige på sygdomsbekæmpende , kolesterolsænkende carotener , vitamin A , vitamin E , vitamin C , flavonoider , B -vitaminer , folat , pantotensyre , kalium , magnesium og fibre .

Betydning

Papaya er en af mange frugter , der indeholder plantesteroler , der bidrager til at bekæmpe kolesterol . Kolesterol er naturligt produceres i leveren og er også fremstillet af visse fødevarer . Kolesterol indeholder low-density lipoprotein ( LDL ) , som er dårlige kolesterol og high-density lipoprotein ( HDL ) , som er gode kolesterol . Den plantesteroler i papaya bære LDL ( det dårlige kolesterol ) ud af blodkar og selvom leveren , som fjerner det fra kroppen .

Beskyttelse

Papaya også indeholder vitamin A , vitamin C og E-vitamin , som er tre kraftige antioxidanter , der hjælper reducere kolesterol .Som kolesterol aflejres i blodårerne og danner plak , med tiden plaque bygger op og blokerer blodgennemstrømningen gennem blodkarrene . Dette sidste ende medfører et hjerteanfald eller stroke. The antioxidanter i papaya hjælp forhindrer LDL kolesterol fra oxiderende og binde sig til væggene i blodkarrene . Det sker ved hjælp af et enzym kaldet paraoxonase .Derudover papaya er en fremragende kilde til opløselige fibre , som har vist sig at sænke kolesteroltallet , især " dårlige " LDL-kolesterol .

Selections

Hawaii og mexicanske papaya er to typer af papaya typisk sælges i USA, Papaya , som er fuldt modnet indeholder de mest kolesterol antioxidanter . For at vælge en fuldt modnet papaya , skal du vælge en, der har en gul hudfarve og er en lille blød . Kødet af et fuldt modnet papaya bør saftige og søde smag , der ligner en cantaloupe .

Side Effects

Mens papaya er fyldt med vitaminer , mineraler og antioxidanter , der hjælper reducere kolesterol , bør du ikke spise dem , hvis du er allergisk over for latex . Umodne papaya indeholder en mælkeagtig latex kaldet papain og en mave enzym, der kaldes chitinase . Disse er forbundet med latex-frugt allergi syndrom .Desuden må man ikke spise en overskridelse af papaya eller håndfladerne og fodsålerne kan vise en gul-orange farve . Dette er en tilstand, der kaldes Carotenmia . Det er ikke en permanent tilstand , men det kan tage flere måneder at løse.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.