hvordan man kan identificere passivt aggressiv opførsel

En passiv aggressiv person ikke udstede advarsler at lade alle vide, at hun er passiv aggressiv . I stedet hun ofte synes venlige og udgående . Når du begynder at virkelig vide denne person , ikke hendes adfærd ikke giver mening . Hun synes så ivrig efter at gøre favoriserer og bøje over baglæns for at hjælpe dig . Så , for nogle ukendte årsager , vil hun vende sarkastisk og hadefuld . Med lidt hjælp , vil du være i stand til at identificere , hvis en person har negativistic personlighedsforstyrrelse mere almindeligt kendt som passive aggressiv adfærd .

Du skal bruge:
tålmodighed


1
overextending selv . . Folk , der lider af passiv aggressiv adfærd, der normalt har svært ved at sige nej . Selv når disse mennesker har alt for meget at håndtere , vil de ikke sige nej til venner , familie eller chefer . Velvidende at gøre disse arbejdspladser, udgør den passive aggressive person ikke dem godt . Hun vil trække tiden ud, glemmer at gøre det , klarer sig dårligt , eller mister den . Når konfronteret om hendes beskedne resultater , vil hun give andre skylden eller gøre undskyldninger .
2 .
Forsøger at undgå konfrontation . Den passive aggressive person gør op løgne eller undlade kendsgerninger i et forsøg på at stoppe et slagsmål .
3 .
Exhibits overdreven glemsomhed . Disse mennesker er berygtet for at gøre udnævnelser og være sent eller ikke viser oppe . Mennesker med passiv aggressiv adfærd kan komme i problemer for at komme for sent til arbejde . De hævder at glemme at gøre tingene for sig selv og andre . De kan have dårlig kredit og glemmer at betale regninger .
4 .
engagerer sig i overdreven sladder . Mennesker med passiv aggressiv adfærd vil undgå konflikter ved at foregive at sladder . I stedet for at fortælle sin chef , hvordan hun føler , vil en passiv aggressiv person klage til andre mennesker . Mennesker med passiv aggressiv adfærd vil forsøge at undgå kampe med deres partnere ved at tage deres problemer til venner og familie . De vil forsøge at skabe gnidninger med andre mennesker ved at lække sårende hemmeligheder eller ved at sprede sladder .
5 .
lider af mange sygdomme . Personer med passiv aggressiv adfærd bogstaveligt talt give sig syg . De har tendens til at lide af mystiske mavesmerter og hovedpine . De kan misbruge alkohol og narkotika . De har også højere depression .
6 .
Kunne ikke interagere i normale sociale normer . Den passive aggressive person spiller offeret . Mennesker med passiv aggressiv adfærd kan tale om, hvordan de er taget fordel af . De er ubeslutsomme og undgå enhver form for forpligtelse . Mange gange folk med passiv aggressiv adfærd har tendens til at vælge argumenter og er kritisk og sarkastisk , når de er i stand til at få deres vilje .

gode råd og advarsler


 • Personer med passiv aggressiv adfærd er mange gange uvidende om deres adfærd eller dens følger .
 • Behandling passivt aggressiv adfærd er vanskeligt . Det er svært at få patienten til at forstå , at hendes ubevidste følelser kommer gennem hendes handlinger og at hendes handlinger forårsager vrede og skuffelse i hendes kære .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.