hvordan man kan motivere dig selv til at rense huset - 10 tips

Hvis du læser dette , er du sandsynligvis nødt til at rense dit hus /værelse , men du kan bare ikke finde nogen motivation til at gøre det . Jeg føler på samme måde nogle gange, især når jeg ser en stor bunke af ting , der skal organiseres . Disse er blot et par af de tips jeg bruger til at få motiveret til at rense mit hus /værelse . Jeg håber det hjælper dig

Du skal bruge: .
lidt fritid
lidt lyst til at rense dit værelse /hus .
internetforbindelse.
TV .


1 .
Få skraldespand
Nogle gange føler sig motiveret til at rense ved bare at begynde at smide alle de ting, som vi don 't længere har brug for . Dette vil Ryd op i huset , og det vil blive lettere for dig at rengøre
2
Den " 15 minutter rydde " øvelse
Gør denne øvelse . : for de næste 15 minutter at gøre alle de oprydning , som du kan . Start fra døren til dit hus /værelse og flytte uret mod slutningen af rummet . Gør dette indtil 15 minutter er op og derefter tage en pause på 10-15 minutter . Se på hvad du formået at udrette på kun 15 minutter og du vil få motiveret til at gøre noget mere "15 minutter " øvelser , indtil du rent hele dit hus /værelse .
3 .
Sæt nogle rengøring mål
lave en liste over ting at gøre , før du starter rengøringen , vil gøre dig mere organiseret , og vil give dig et højere niveau af motivation , fordi du vil vide , hvad de skal gøre, og hvornår det skal gøres. Sæt realistiske mål og tidsfrister for dem . Mål kan variere alt fra rengøring en del af et værelse til rengøring af hele rummet eller bare at smide skrald fra i et særligt område . Mål er op til dig .
4 .
Se tv-shows
Når du ser tv-udsendelser har specialiseret sig i hjem forbedring eller hjemme rengøring vil du få nye ideer , der vil motivere dig til at starte rengøringen . Dette er en fantastisk måde at se , hvordan andre behandler problemer i forbindelse med rengøring . Det er en nem måde at få løsninger til dig rengøring problemer .
5 .
Er dine værktøjer i nærheden ?
Du bør altid spørge dig selv dette spørgsmål. Se , hvilke værktøjer du skal bruge til at rense et rum og holde dem tæt på for rækkevidde, så når det er nødvendigt , vil du ikke nødt til at gå søge efter nogen af dem . Dette vil spare en masse tid og du vil blive motiveret til at holde rengøring , fordi du har hvad du har brug i nærheden af.
6 .
Nogle ændringer måske ?
Du kan bruge " ændre noget " trick for at få dig selv motiveret til at rense dit værelse /hus . Alt du skal gøre er at lave små ændringer her og der , istandsættelse dit værelse eller flytte en sofa fra her til der . Ideen er at gøre noget nyt , at lave en ændring, der vil motivere dig til rengøring , så du rent faktisk se, hvordan ændringen ville se ud .
7 .
Hvad med et nyt værktøj /produkt ?
anden måde at motivere dig selv ind i rengøring af dit hus , er at købe et nyt værktøj eller rengøring produkt , der vil hjælpe dig gøre arbejdet på en nem måde . Der er værktøjer , der gør arbejdet for dig og værktøjer, der gør det en hel del lettere . Dette gør rengøringen et stykke kage og sjov også !
8 .
Website hjælpe
Prøv at søge efter websteder, der vedrører rengøring . Du vil finde en masse tips og tricks , der vil lette dit arbejde . Forsøg ikke at genopfinde Vel . Bare følg hvad andre gør for at få arbejdet gjort hurtigere og bedre .
9 .
Kunne du bruge tæppe dufte til at hjælpe dig ud ?
Hvis du har brug for nogle motivation til at starte støvsugning , kan du prøve dette ud : gå ud og få et tæppe scenter at du kan lide (sørg for , at det kræver støvsugning ) . Gå hjem og starte overbrusning tæppet scenter hele rummet . Denne måde kan du nødt til at starte støvsugning , så rummet vil dufte godt . Prøv det og se om det virker .
10 .
Prøv usædvanlige metoder
Tænk måder at gøre dit arbejde lettere . Prøv at kombinere nogle af de ting, du allerede kender og måske du vil komme med nye idéer til , hvordan du får dit hus renere hurtigere og nemmere .
Jeg håber, at disse tips hjælpe dig og hvis du har brug flere tips se ressource boksen med yderligere 18 gode tips om hvordan man motiverer sig selv for at rense dit hus /værelse !
jeg omfavne dig ,
Razvan Dobre

Tips og Advarsler


 • Prøv disse tips mindst 3 gange for virkelig at se, om de arbejder eller ej for dig .
 • Prøv at kombinere dem og få nogle personlige dem til dine egne situationer .
 • Må ikke bare prøve dem en gang og lad dem ! Prøv disse tips flere gange for virkelig at få de fordele, de kan give dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.