hvordan man kan afslutte et forhold med en borderline personlighedsforstyrrelse Lidende

Slutter et forhold med en person , der lider af Borderline Personality Disorder skaber særlige udfordringer, som du ikke kan møde med folk, der ikke lider af sygdommen . Du skal være parat til at stille en sikker og samlet exit , når de forlader en Borderline Personality Disorder Lidende
1 .
Tag dig tid væk fra jeres forhold . Gå til et sted at tænke objektivt om det . Hvis du kommer til en beslutning om at forlade dit forhold , lover at holde denne beslutning . Kontroller, at du er i den rigtige sindstilstand omstille sig .
2 .
Planlæg din detaljerede exit lydløst og hurtigt . Borderline Personality ramte frygter nedlæggelse , og hvis de fornemmer, at du er ved at forlade , vil de gøre alt, hvad de kan for at stoppe det . Ligeledes gør din plan idiotsikker . Ikke begår fejl , for hvert muligt scenario , der kan opstå som en følge af at du forlader
3
Optag din partners misbrug , hvis der er nogen . . Du skal muligvis have denne type dokumentation, hvis en Borderline Personality Disorder Lidende gør falske anklager , da han finder ud af , at du har forladt for godt . Gør dokumentationen så beskrivende som muligt . Bemærk , tidspunkter og de typer af misbrug, som du udholdt .
4 .
Dæk alle dine retsgrundlag . Rådføre sig med en advokat . Underrette advokaten for din hensigt at forlade . Han kan være i stand til at rådgive dig om den rette lovlige træk , hvis du er gift . Advokater kan også hjælpe dig , hvis du søger et tilhold .
5 .
Leje movers til at hjælpe dig flytte . Fremadstormende kan hjælpe dig med at få alle dine personlige ting ud af dine delte bolig på en gang . Movers også kan fungere som vidner, hvis din partner optræder ud, mens du forlader .
6 .
Fortæl din chef og politiet i din hensigt at flytte . Borderline Personality Lider kan forsøge at besudle dit omdømme eller navn , når du har forladt dem . Politifolk kan også fungere som eskorte , hvis du fortæller dem, at du har været udsat for misbrug i et forhold og efterlader din partner .
7 .
Forlad hurtigt . Gør dine planer og fysiske exit forhastede . Dvælende kan forårsage mere misbrug .
8 .
Få terapi . Find en terapeut , der er fortrolig med Borderline Personality Disorder . Talking ud din beslutning med en uddannet professionel hjælper dig med at håndtere dit forhold og din beslutning om at forlade det .

gode råd og advarsler


 • Du kan fortælle din partners terapeut , at du forlader . En terapeut kan derefter være forberedt på din partners reaktion og behov , når du forlader .
 • Slip af med skydevåben i din husstand , før du forlader .
 • Må ikke underrette Borderline Personality lider af dine planer om at forlade eller give ham din nye kontaktoplysninger.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.