vægtløftning workout plan

Have en kvalitetsplan i gymnastiksalen er forskellen mellem at tilføje 20 pounds af muskler ( eller tabe 20 pounds af fedt ! ) i løbet af det kommende år eller arbejder hårdt og likvidation ser nøjagtig det samme . En god vægtløftning program vil beskæftige en intelligent progression i sæt , reps og øvelser til at tage dig tættere på dit endelige mål , et skridt ad gangen

Hvad skaber en god træning Plan ?

En god workout plan er grundlæggende . Det bør tvinge dig på gradvis at forbedre gennem udvælgelse øvelser , hvor du i øjeblikket svag , eller øvelser, som har en høj kapacitet for forbedring. Ved konstant at bringe op svage punkter og stræbe efter at gøre fremskridt på elevatorer , der har en mere ophøjet potentiale , skaber du et miljø, der fremmer realisering , uanset om dit mål er muskel gevinst eller fedt tab . Reg Parks 5x5 plan opfylder begge disse mål .

Reg Parks 5x5

Reg. Park blev en berømt bodybuilder fra 1960'erne . Han var en af de personer, der inspirerede Arnold Schwarzenegger til at starte løft . Hans 5x5 plan var oprindeligt offentliggjort i sin bog "Strength Bulk Uddannelse til Vægt løftere og bodybuildere , " men det har stået sin prøve tid og er stadig en solid standby for personer i dag , der er på udkig efter en god plan .

Planen er inddelt i tre faser , hvor hver fase varede i tre måneder, så man kan blive på denne plan til det bedre del af et år . Træning er planlagt til tre dage om ugen , hvilket gør dette til et ideelt valg for dem med begrænset tid til at bruge i gymnastiksalen . Hver yderligere fase af planen kræver, at praktikanten kan udføre mere øvelser end i de forudgående fase , der sikrer indbygget progression . Endvidere næsten hver øvelse i planen er en sammensat , multi-joint lift , der giver god " bang for din sorteper . "

I første fase af planen praktikanten udfører tilbage extensions, squats , bænkpres og dødløft til at opbygge en grundlæggende fundament . fase to tilføjer i front squats , overhead presse, høje trækker og kalv rejser til begynder at arbejde mere specialiserede områder . Endelig fase tre tilføjer rækker , dumbbell presser , krøller og tricep arbejde for at opdrage de tilbagestående muskelgrupper , fremme komplet udvikling .

Yderligere Tips

Selvfølgelig , er det planen er kun så god som din ernæring i løbet af resten af dagen , så hold din mad valg relativt " rene . " Hold dig til sunde naturlige fødevarer som magert kød , kylling , fisk , æg , frugt , veggies , bær , . nødder , havre og fuldkorn Hvis dit mål er fedttab , har planer om at miste 01:59 pounds per uge . Hvis dit mål er muskel vinde , har planer om at få 01:59 pounds per uge . Hold en fødevare log til at spore dine kalorier , og justere opad eller nedad hver anden uge , afhængigt af om du har mødt dine mål . Held og lykke , og tog smart !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.