hvordan du bliver en pilates class

En af de bedste måder at lære om Pilates er ved at tilmelde dig i en klasse undervist af en certificeret professionel . Når du tager en pilates klasse, vil du have gavn af at vide, om du laver øvelserne rigtigt, lære at trække vejret ordentligt og finde ud af , hvordan du virkelig skrider . Du vil også løbende blive lære nye øvelser, du kan tage med hjem og praksis i løbet af din ned tid
1 .
Spørg venner eller familie , der deltager i pilates for instruktør anbefalinger . Nære venner eller familie kan endda være i stand til at sørge for dig at komme til deres pilates klasse til en retssag session .
to .
Ring til din lokale medborgerhus for at se, om Pilates klasser tilbydes der . De fleste community centre tilbyder undervisning på et semester grundlag , med klasser starter i efteråret eller foråret. Indimellem kan klasser tilbydes i løbet af sommeren .
3 .
Slå op nummeret til en lokal sportsklub . Du kan ringe at se, om gym tilbyder pilates og hvor meget klasser . Deltage i en gym kan være den eneste mulighed i mindre områder , men det kan ofte være ret dyrt .
4 .
Søg på internettet til private pilates instruktører . Nogle instruktører tilbyder undervisning i deres hjem , mens andre kan være i stand til at fortælle dig om offentlige klasser , de tilbyder . Pilates Method Alliance hjemmeside har en database af certificerede pilates instruktører .
5 .
Spørg på en helsekost eller sportsforretning . De ansatte kan deltage i pilates klasserne selv , eller de kan kender en kunde, der lærer sine teknikker .
6 .
Lav en aftale om at mødes med en potentiel instruktør , før du tilmelder dig en pilates class for at sikre hans metoder og personlighed vil arbejde for dig . For at få mest muligt ud af en pilates klasse , du ønsker at føle sig helt tryg ved instruktøren .

gode råd og advarsler


 • Som du ringe til fitnesscentre og fællesskab centre søger pilates klasser , skal du huske at spørge, om du kan deltage i en orientering klasse gratis for at se, hvis du kan lide den stil og instruktør før du melder dig ind .
 • Hvis du finder en pilates klasse, men er ikke medlem af gym det tilbydes , skal du huske , kan du blive opkrævet mere for drop-ins . For at undgå disse gebyrer , så spørg hvor meget det ville koste dig at deltage i gym .
 • læse det med småt i din klasse kontrakt før du underskriver den . Hvis du beslutter du ikke kan lide pilates , instruktøren eller atmosfæren på gym , kan du ikke være berettiget til en refusion .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.