Hvordan man praksis dyb meditation

Denne vejledning er for alle begyndere , der endnu ikke føler de store fordele ved meditation . Der er absolut ingen sundhedsrisiko som meditation kun gør du godt. Lad os starte dette store eventyr i sindet vandre , ro og extremal bevidsthed.

Du skal bruge: 
Nogen tid efter arbejde nu!


1.  Det første skridt er for at gå til en mørkere sted , behøver du ikke at blokere alle lysene bare reducere lyset en lille smule for at undgå forstyrrelser .
 

2 . Altid praksis er det et sted , hvor Du kan lytte til ingen lyd . Sluk mobiltelefonen og lukke den nye e-mail.


3 . Lad os starte øvelsen. Du er nødt til at indgå i hurtig respiration , vejrtrækning meget hurtigt med en hastighed på 4-6 vejrtrækninger et sekund. Dette vil slappe af din hjerne og giver dig en døsighed følelse .


4 . nu bare lade dit sind undre og forsøge at blokere alle og enhver tanke ud af dit sind for en halv time . Har et lille alarm huske dig at vågne op efter dette tidspunkt .


5 . Endelig bare registrere på papiret dine følelser . Nogle gange vil du have gode ideer der genereres af din neuroner , andre gange vil du have kunstneriske visioner , det hele afhænger af, at vigtige er at registrere dem alle .
 


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.